3 veckor


3 veckor kvar tills vi lämnar den här pärlan för gott! Lite ledsamt, men vi har ju en trädgård nu! Med helt perfekt läge. Så småningom ska vi bara få dit ett större hus också! Det får ta några år.
 
Den här veckan har varit så himla jobbig. Jag drabbades av ryggskott i måndags kväll, vilket gjorde att jag fick ställa in alla planer för veckan och bara ligga som ett paket på soffan och försöka jobba så gott jag kunde. Det har gjort skitont. Och jag har varit skitbitter. Som tur är har Fia kommit hit och hjälpt mig med att rodda hemmet.. Men det finns inget tråkigare än att inte kunna röra på sig ordentligt. Att inte ens kunna ta en promenad!
 
Jag har fortfarande ont. Men idag åkte jag till jobbet en stund på förmiddagen ändå. Det var värt att sitta i bilen och pinas i 20 minuter (gör ont när jag sitter upp) för att få komma till kontoret och socialisera med mina kollegor. Och eftersom att stå upp är det enda som funkar någorlunda så kunde jag jobba ståendes i några timmar innan ryggen blev trött och jag fick åka hem igen.
 
Jag måste till och med halvligga i soffan och äta! Det är för krävande att sitta upp, det gör för ont.
 
Men imorgon kommer Axel hem igen och det ska bli såååå skönt att få lite hjälp.. Eller framför allt sällskap!
 
Nu har jag ägnat ett helt inlägg åt att vara bitter för mitt ryggskott. Så kan det vara! I övrigt är jag väldigt tacksam för min kropp och allt den gör för mig. Ett ryggskott är ett tecken på att jag måste ändra om mina vanor. Kanske göra mer yoga?