Dröm

 
Det är lite som balsam för själen att sitta och hitta såna här fantastiska platser på pinterest. Det känns lite som att jag stiger in i bilden och får uppleva det. Låter ju helt knäppt när jag tänker på det, men så är det. Tänk er själva att hoppa i badet sådär gött tillfreds efter ett träningspass och bara andas och njuta av utsikten och lugnet. 
 
Nu är det inte långt kvar i skolan. Ett år säger ni, men vi ska ut på praktik redan i januari så i stort sett blir det bara några månader innan "verkligheten" börjar. Och examensarbetet startar vi redan om två månader! Vill verkligen passa på att njuta nu detta halvåret innan arbetslivet kallar igen. Samtidigt som jag är så pepp på att ta examen och faktiskt kunna ge mig ut och jobba på riktigt. 
 
Igår var jag hos sjukgymnasten igen. Det var precis som jag trodde, en vävnad som kommit i kläm och svullnat upp. Hon sa att istället för att träna upp de små muskelfibrerna så hade jag använt de stora musklerna och då saknas stabiliteten och man drabbas lättare av skador. Tydligen en väääldigt vanlig skada jag dragit på mig. Så nu är jag stammis på rehabiliteringscentrum här i Torslanda. Det är jag och panchisarna. 
 
 
 
Tänkte dela med mig av en fin och tänkvärd text jag hittade! Det ligger så mycket sanning i dessa meningar. Och med det säger jag trevlig helg!
 
It doesn’t make sense to call ourselves ugly, because we don’t really see ourselves. We don’t watch ourselves sleeping in bed, curled up and silent with chests rising and falling with our own rhythm. We don’t see ourselves reading a book, eyes fluttering and glowing. You don’t see yourself looking at someone with love and care inside your heart. There’s no mirror in your way when you’re laughing and smiling and happiness is leaking out of you. You would know exactly how bright and beautiful you are if you saw yourself in the moments where you are truly yourself.