Höjdpunkter 2016

 
Geilo
Startade året med att åka till Geilo i februari! Tog upp längskidåkningen igen, varför har jag inte gjort det tidigare är frågan? Hade en riktigt bra vecka med fint väder och massa snö!
 
Skrattade in våren med Johanna
Praktiserade på Jollyroom och varje dag skrattade jag så att jag fick ont i magen. Därifrån tog jag med mig mycket fina minnen och vänner för livet! 
 
Idyllisk midsommarafton i Sjötofta <3
Den här dagen var så fin. Strålande solksen och säkert 30 grader varmt? När kunde man senast springa runt i klänning till kl 22 på kvällen på midsommarafton? Ta ett midsommardopp? Blir varm i mitt hjärta när jag tänker på denna dagen. Jag var omgiven av så mycket fina vänner, värme och så mycket sommar! 
 
Hjalmar och Hilma kom till världen
Världens sötaste bebisar kom och förgyllde vår tillvaro i tjejgänget! Och detta året kommer en till! <3
 
Håkan Hellström
Den här helgen hade vi verkligen vädret på vår sida. Aningen kallt, men solen sken och vi var glada! Jag var helt Håkan-crazy i en hel vecka efteråt. Och den där hysterin har kanske inte riktigt lagt sig. Ska ju tillbaka i sommar! Haha..
 
 
Norgevandring
Första vandringen med min lilla familj! Den har ni ju redan hört om. Det var så speciellt♥ I sommar ska vi återigen upptäcka grannlandet. Men den här gången bär det av mot Lofoten! Och kan därefter bocka av en grej på min bucket list! √
 
 
 
Tatuerade in Hugo på min arm. 
♥♥
Johanna skulle in och tattuera sig och jag frågade om han hade tid att göra en till. Det hade han, och då var det bara att hitta ett typsnitt som jag ville ha också! Hade 5 minuter på mig, haha. Men bra blev det! Är supernöjd. Har velat göra en Hugo-tattuering så himla länge.
 
Crossfittävlingen i boxen
Jag har ju verkligen hittat en hobby jag trivs med! Det är så mycket mer än träning som kommer med crossfiten. Som när vi hade tävling t ex! Otroligt rolig dag. 
 
Helsingborg och Köpenhamn med Axel
Romantisk helg! Jag och Axel testade hotellfrukostar (okej mest jag) på Radison Blue. Det hotellet vi sov på i Helsingborg var sååå fint. Helsingborg är en fin stad! Köpenhamn också, men där var det lite för mycket turister för min smak :P
 
Mina längdskidor!
Fick ett par superfina längdskidor av Axel i julklapp! Och åkte till Geilo för att premiäråka på dom. Ni kanske inte visste det, men Geilo är typ känt för att ha nordens bästa och längsta längdskidsspår. Tror ni inte att snön regnade bort typ två dagar innan vi åkte upp? JORÅ. Så det blev inte mycket skidåkning. Tog några varv på stadion där de hade samlat all snö.. Jaja, det blir väl fler gånger. 
 
Slutade jobba helger och satsade på skolan mer
Typ bästa beslutet jag tog år 2016. I December har jag inte jobbat en enda dag. Och nu förespråkar jag inte lathet, och jag är otroligt tacksam över att jag haft ett extrajobb under min studietid och kunnat få så mycket extrapengar. Ovärderligt! Men jag slutade jobba helger eftersom jag nu vill sikta på att få ett jobb på min praktikplats, plus att jag skriver ett examensarbete som kräver all tid det kan få. Jag har aldrig varit såhär pank, haha, men den kvalitetstiden jag får med Axel och Hugo på helgerna är värt varenda missat öre. Och jag hittar nåt slags lugn i att veta att jag alltid kommer va ledig på helgen. Nu vill jag aldrig mer jobba helg..