2016




Bara en dag kvar på året nu. Och vad passar bättre än att uttrycka lite tacksamhet över året som gått!

Först och främst så vill jag tacka alla otroligt fina och härliga människor i mitt liv. Ett extra tack till er som vågat sätta ner foten, varit tydliga med era gränser och förstått att sanningen alltid varar längst även om den sårar mest för stunden. Fan vad jag har lärt mig mycket utav er, och inte minst förstått hur otroligt viktiga ni är i mitt liv. Vilken trygghet ni inger och hur jag kan slappna av i sällskap med er. Ärlighet och tydlighet skapar en enorm trygghet, tack för att ni har lärt mig det. Tack för att ni är äkta. 

Jag vill även passa på att tacka er som gått bakom min rygg, spridit osanningar om min tillvaro och istället för att glädjas tillsammans med mig försökt få andra människor att vända sig emot mig och mina närmaste. Man vinner inte en vän genom att gå bakom ryggen på en annan. Tack för att ni lärt mig det. Och tack för att ni gjort det enkelt för mig att lämna kvar er i 2015 och ta med mig de riktiga vännerna till 2016.

Jag har haft ett otroligt bra år. Bättre än jag kunnat drömma om. Jag har kommit in på skolan, flyttat till en underbar lägenhet vid havet och naturen tillsammans med min lilla familj. Axel och Hugo. Det bästa som hänt mig. Ni gör mig så lycklig! Och jag ser fram emot framtiden och allt vad den har att erbjuda tillsammans med er.