Hooks Herrgård

 
 
En bild på total avkoppling! Från fredagens spa-besök med några av de viktigaste människorna i mitt liv. Min mamma och mina systrar. Det var så otroligt mysigt♥ Vi var på Hooks Herrgård. Jag önskar jag tog mer bilder, för det var så himla fint, men mobilen är det sista man vill fokusera på när man är där. Jag satte den på flightmode och försökte njuta av lugnet. Och av massagen! Herregud så skönt. Kan varmt rekommendera er att åka dit! 
 
Ett litet avbrott i min stressiga vardag! Det är mycket nu. Vi håller på med en ganska intensiv kurs i skolan, det är mycket att sätta sig in i. Vid sidan av det har vi ett projektarbete där vi ska göra en marknadsplan över hur ett företag ska exportera till Finland. Det är på riktigt, företaget har förväntningar och vi måste prestera. Vid sidan av detta har vi ett stort event att ordna, där ska vi bjuda in företag och presentera våra projektarbeten...
 
PLUS att vi ska börja planera examensarbetet, som jag för övrigt bestämt mig för att skriva själv (??) och även skaffa LIA-plats inför våren. Jag har varit på några extremt viktiga intervjuer som tagit all kraft av mig. Jag tror att om man samlar all nervositet som jag hade innan dessa intervjuer så skulle det bli mer än vad jag sammanlagt haft i hela mitt liv! Haha.. Jag vill ju så gärna ha den där platsen, och imorgon är det dags för en tredje och sista intervju. Wish me luck!