Vinter


 
Det har snöat massor i Göteborg! Det är vi inte direkt bortskämda med så vi är superglada!! Så mysigt överallt. Jag har satt upp ljus i trädgården och vid verandan, klätt granen och ställt fram tomtar. Alla årstider har verkligen sin charm.
 
Och hur går det då att bo i det lilla huset? Det går bra! Det är en hög mysfaktor då vi tänder i kaminen typ två gånger om dagen. Det är kul att ha egen trädgård! Även om vi inte kunnat njuta så mycket av den än. Saknar jag lägenheten? Ja. Har aldrig saknat ett boende i hela mitt liv, men jag älskade den lägenheten. Allt var perfekt! Här är det mycket som inte är på plats än, bland annat diskmaskin och så ska vi ju koppla på oss så vi får kommunalt vatten. Vi har egen brunn nu och det smakar inte så gott.. Duschen bara sipprar ut vatten när man duschar.. Haha, men det kommer bli bra i slutändan. Och inget är värre än att man inte står ut! Men bra hade vi allt det, i fina lilla lägenheten.

Nu längtar jag så himla mycket till jul. I år ska vi fira i Norge med Axels familj och släkt. Det ska bli mysigt. Jag ser fram emot att leva i mitt älsklingsunderställ och åka längdskidor. Den här gången hänger Hugo med också, han kommer älska det! Han har bara varit med på sommaren förut. Sitter och kollar vädret i Geilo hela tiden och håller tummarna att det ligger massa snö. Ett år när vi var uppe så hade snön smält bort precis innan vi kom dit. Då fick vi åka skidor på stadion nere i byn, det var lite trist! Jag ska ta med mig en bok eller två och gå in i radioskugga :) :)