Babyboom

Jaha då var blondinbella också gravid! Babyboom! Alla blir ju gravida nu för tiden. Att inte mina vänner fattar att dem också borde jobba på en tillökning. Hade varit mysigt att få sniffa lite bebishuvud. Att ha en bebis sådär på lagom avstånd hade passat mig perfekt :) :) 

Idag har det varit väldigt lugnt på jobbet. Näst sista dagen. Fick reda på att min nya jobbarkompis var pappa till en sjuåring. Han är 22. Så det var en liten mindre chock. Sen kom även robin och hälsade på och det var ju också en chock i sig eftersom jag inte sett honom på en månad! Vi båda panikade lite över våra selvangivelser som ska vara inne på skatteetaten senast imorgon.. Och båda har dem i sverige. Kaos. Det är mycket man ska tänka på när man bor i två land ska jag tala om. MEN Norge har ju sina saker för sig. Och tror ni inte att man kan lämna in ett brev där man förklarar varför man inte lämnat in i tid? Jorå. Det ska va Norge till en sån sak...

Imorgon tänkte jag bjuda kollektivet på en bit mat eftersom jag flyttar på onsdag! Sen kanske det blir en och annan öl och kanske en sväng på byn. Vi får väl se vad vi känner för :) Invalid-carro lämnar vi dock hemma, risken finns ju att hon blir farlig med sina kryckor.

 

MY KIND OF BEBIS